Ολοκλήρωση εκδήλωσης “Η Μεσογειακή διατροφή και η ελληνική γαστρονομία – δυνατός μοχλός οικονομικής ανάπτυξης”

Την Παρασκευή 24/01/2020 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση “Η Μεσογειακή διατροφή και η ελληνική γαστρονομία – δυνατός μοχλός οικονομικής ανάπτυξης”

Η εκδήλωση είχε ως στόχο να αναδείξει τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης που προσφέρει η συνεργασία των μικρομεσαίων Ελλήνων παραγωγών επιλεγμένων τροφίμων και ποτών με την τέχνη μαγειρικής και την ελληνική γαστρονομία, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και σε διεθνές επίπεδο μέσω των εξαγωγών.

Στην εκδήλωση  συμμετείχαν επιλεγμένοι Έλληνες παραγωγοί, επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης, του εμπορίου τροφίμων και ποτών, εκπρόσωποι φορέων, εμπορικοί ακόλουθοι ξένων Πρεσβειών στην Ελλάδα, σεφ και σπουδαστές του ΔΙΕΚ.

Ευχαριστούμε πολύ

τους διοργανωτές:

  • Hellas Food World,
  • το ελληνικό τμήμα της Global Food World,

τους εισηγητές:

  • Κουτσογιαννόπουλος Θεόδωρος, εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Αττικής
  • Σοφία Βάνα, υπεύθυνη Hellas Food World
  • Νίκος Κατσαρός, π. πρόεδρος ΕΦΕΤ
  • Μαρίνα Πούλιου, τεχνολόγος τροφίμων MSc, μέλος κεντρικής διοίκησης ΠΕΤΕΤ
  • Γιάννης Καρβέλας, Δ/ντης PARATUS Europe, Pro Olive Oil Expert

τους σεφ:

  • Στέλιο Μπιμπίρη
  • Ηλία Τριανταφυλλίδη

τους χορηγούς

και φυσικά τους σπουδαστές του ΔΙΕΚ Αιγάλεω της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)” και τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση.