Εκπαιδευτική Επίσκεψη Του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης Και Σχεδιασμού Αντικειμένων Στην Εταιρεία DEDRON ΑΕΒΕ

Το Σάββατο 7/12/2019 το τμήμα του Α1 εξαμήνου της ειδικότητας Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένου του Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγάλεω, για το μάθημα Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα επισκέφτηκε την εταιρεία ξύλινων δαπέδων DEDRON στο Περιστέρι.
Οι σπουδαστές στα πλαίσια της επίσκεψης ενημερώθηκαν για τα προιόντα της εταιρείας όπως τα Παρκέ μασίφ δάπεδα, προλουστραρισμένα, Laminate, WPC, SPC κ.α. Οι πληροφορίες αυτές τους βοήθησαν να αποκτήσουν γνώσεις για την επιλογή των υλικών κάθε φορά που θα καλούνται να εκπονήσουν εργασία σχετική με την μελέτη και τον σχεδιασμό βιτρίνας, κατοικίας και κάθε είδους επαγγελματικό χώρο. Ακόμη τους προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις και εφόδια στην μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία. 
Οι σπουδαστές είδαν, άκουσαν, φωτογράφησαν, άγγιξαν και σχολίασαν τα υλικά και τον τρόπο εφαρμογής τους. Έκαναν εύστοχες ερωτήσεις και κατανόησαν καλύτερα τα προιόντα της εταιρείας, τις ιδιότητές τους και τους παράγοντες επιλογής των κατάλληλων υλικών που κυκλοφορούν στην αγορά.
Ευχαριστούμε πολύ τους εκπροσώπους της εταιρείας και ιδιαίτερα τον κύριο Ρηγόπουλο για την αναλυτική ενημέρωση που μας έκανε για τα προιόντα της εταιρείας, την ευγένεια και την φιλοξενία του καθώς και τα όμορφα δώρα που προσέφερε σε όλους μας. 

Τους σπουδαστές συνόδεψαν οι καθηγήτριες του μαθήματος Πρακτική Εφαρμογή στην ειδικότητα, Δίκου Χριστίνα και Διάγκου Ευαγγελία.