ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ «Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου τροφίμων και ποτών» ΣΤΟ METROPOLITAN EXPO EKΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Στις 10/11/2018 οι σπουδαστές του Γ’ εξαμήνου (και των δύο τμημάτων Γ1 και Γ2) της ειδικότητας «Στέλεχος Τεχνολογίας και Ελέγχου τροφίμων και ποτών» του Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγάλεω επισκέφτηκαν το METROPOLITAN EXPO EKΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ για τις τρεις εκθέσεις που πραγματοποιούνταν εκεί «Meat & Grill Days, DairyExpo & Frozen Products 2018».

Οι σπουδαστές μαζί με τους συνοδούς καθηγητές, αφού, επισκέφτηκαν όλες τις εκθέσεις βλέποντας, δοκιμάζοντας και αναλύοντας καινοτόμα προϊόντα και μελετώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για χώρους τροφίμων, οδηγήθηκαν στην αίθουσα σεμιναρίων για την παρακολούθηση μια πολύ ενδιαφέρουσας ημερίδας με τίτλο: «Τάσεις και προοπτικές στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων».

Η επίσκεψη στη συγκεκριμένη έκθεση και η παρακολούθηση της ημερίδας πρόσφεραν πληθώρα πληροφοριών στους σπουδαστές πάνω σε καινούργιες τεχνικές παραγωγής προϊόντων στο χώρο των τροφίμων και τη δυνατότητα να δοκιμάσουν από κοντά καινοτόμα και παραδοσιακά προϊόντα διευρύνοντας τις γνώσεις τους.

Με εκτίμηση,

Πούλιου Μαρίνα

Γιακέτας Στυλιανός

Φώης Χρήστος

Νκοκάβουρα Σισσυ