Επίσκεψη της Ειδικότητας “Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία” στην τουριστική επιχείρηση Yoleni’s

Στις 2 Aπριλίου 2019 το Β΄ εξάμηνο του τμήματος Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία επισκέφτηκε την τουριστική επιχείρηση Yoleni’s στο κέντρο της Αθήνας. Οι σπουδαστές μας περιηγήθηκαν στην τουριστική επιχείρηση Υoleni’s που λειτουργεί με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ελλάδα και στην Αμερική μέσω του e-shop από το 2013 και από το 2017 με έναν πολύ φροντισμένο χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Η …

View Post

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ “ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ”

Οι σπουδαστές των τμημάτων Τεχνικών Αυτοματισμών και Τεχνικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας πραγματοποίησαν επίσκεψη σε ημερίδα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου ERASMUS+ DEFMA και παρακολούθησαν παρουσιάσεις με θέμα τα ελεύθερα διαθέσιμα εκπαιδευτικά υλικά του DEFMA, καθώς και μια σύντομη επισκόπηση του έργου. Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις επαγγελματιών του χώρου στους αυτοματισμούς κτηριακών εγκαταστάσεων στον εμπορικό και οικιακό …

View Post

Επίσκεψη εργασίας εκπροσώπων Ευρωπαϊκών Εθνικών Σημείων Αναφοράς του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη Διασφάλιση Ποιότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (EQAVET)

Επίσκεψη εργασίας εκπροσώπων Ευρωπαϊκών Εθνικών Σημείων Αναφοράς του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη Διασφάλιση Ποιότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (EQAVET)  

View Post

Επίσκεψη των σπουδαστών του Β΄ εξαμηνου της ειδικότητας Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία στο Μουσείο της Ακρόπολης ,το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και δυο καταλύματα που προσφέρονται μέσω Αirbnb στο ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας.

Στις 6 Μαρτίου 2019 το Β΄ εξάμηνο του τμήματος Τεχνολογίες Επικοινωνίας και Πληροφοριών στην Ταξιδιωτική Βιομηχανία επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης ,το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και δυο καταλύματα που προσφέρονται μέσω Αirbnb στο ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας. Αρχικά οι σπουδαστές μας επισκέφτηκαν το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Διονυσίου Αεροπαγίτου. Η υπεύθυνη του γραφείου μοίρασε στους μαθητές μας …

View Post

Ερωτηματολόγιο Αποφοίτων Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγάλεω σχετικά με την επαγγελματική πορεία που έχουν ακολουθήσει μετά την αποφοίτηση τους. Σκοπός είναι η δημιουργία συλλόγου αποφοίτων (Alumni)

  Ερωτηματολόγιο Αποφοίτων Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγάλεω σχετικά με την επαγγελματική πορεία που έχουν ακολουθήσει μετά την αποφοίτηση τους. Σκοπός είναι η δημιουργία συλλόγου αποφοίτων (Alumni) Καλούνται όλοι οι απόφοιτοι του ΔΙΕΚ Αιγάλεω να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους , πατώντας εδώ , ώστε να δημιουργηθεί Σύλλογος Αποφοίτων ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ (Alumni)  

View Post