ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “TEXNIKOΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ MetalMachinery

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 σπουδαστές του τμήματος Αυτοματισμού επισκέφτηκαν την έκθεση MetalMachinery στο εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpo στο Αεροδρόμιο, συνοδευόμενοι από καθηγητές τους.

Στην έκθεση λάμβαναν μέρος το μεγαλύτερο μέρος των Ελληνικών εταιρειών κατασκευής βιομηχανικού εξοπλισμού. Οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις σε ένα χώρο όπου υπάρχουν πολλοί εν δυνάμει μελλοντικοί εργοδότες τους.

Οι 97 εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση παρουσίασαν ότι πιο καινούργιο και πρωτοποριακό είχαν να επιδείξουν. Η επερχόμενη επανεκκίνηση της βιομηχανίας θα ανοίξει πολλές θέσεις εργασίας για μεγάλο τμήμα των τεχνικών μας και ιδιαίτερα για τον κλάδο των Τεχνικών Αυτοματισμού θα είναι μια περιοχή εργασίας με μεγάλες εργασιακές προοπτικές…

Τέλος, οι σπουδαστές μας συνομίλησαν με επαγγελματίες του χώρου, ξεναγήθηκαν στα υπέροχα βιομηχανικά μηχανήματα, είδαν κομμάτι των αυτοματισμών που πραγματοποιούν στα εργαστήρια μας να εφαρμόζεται στην πράξη σαν κομμάτι βιομηχανικού εξοπλισμού και ίσως είδαν τον εαυτό τους μέρος μια τέτοιας ομάδας.