Χορηγία Φωτοβολταικών Πάνελ και Αντιστροφέων από την ΔΕΗ Ανανεώσιμες προς το ΔΙΕΚ Αιγάλεω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στις  21 Νοεμβρίου  2017 πραγματοποιήθηκε η δωρεάν χορηγία 40 φωτοβολταικών πάνελ και 5 αντιστροφέων από την ΔΕΗ Ανανεώσιμες προς το Δημόσιο ΙΕΚ Αιγάλεω.

 

Εμείς οι καθηγητές του τμήματος των Τεχνικών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και ο κύριος Διευθυντής του ΔΙΕΚ Κυριακός Δημήτριος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΔΕΗ Ανανεώσιμες για την ευγενική προσφορά της και να χαιρετήσουμε την έναρξη συνεργασίας μεταξύ δυο κρατικών φορέων στην υπηρεσία της εκπαίδευσης και κατάρτισης των σπουδαστών του Δημόσιου ΙΕΚ Αιγάλεω.

 

Αισθανόμαστε την ευθύνη μέσα από την καρδιά μας, να ευχαριστήσουμε τον το σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται στην ΔΕΗ Ανανεώσιμες (τον CEO, τον αναπληρωτή CEO, toλογιστήριο, το γραφείο κίνησης, τον μεταφορές) δηλαδή όλους όσους συνέβαλαν στο να αποκτήσει το Δημόσιο ΙΕΚ τα προϊόντα που θα διατεθούν στην υπηρεσία των σπουδαστών μας.

 

Η συνεργασία του ΔΕΙΚ Αιγάλεω με την ΔΕΗ Ανανεώσιμες μια εταιρεία πρότυπο και πρωτοπόρος στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας θα παρέχει στους σπουδαστές μας την ευκαιρία να έρθουν κοντά σε εξομοιώσεις παραγωγής ενέργειας σε πραγματικές συνθήκες μέσα από τα υλικά της χορηγίας.

 

Ακόμα ένα ευχαριστώ στον κύριο Κοντουδάκη Κωστή πουμας ξενάγησε στην εγκατάσταση των Φωτοβολταικών στις εγκαταστάσεις του ΚΔΕΠ και μας ενημέρωσε για την τεχνολογία του NetMetering αλλά και γιατί επίβλεψε την όλη διαδικασία της χορηγίας.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΤΟΥ  Δ.Ι.Ε.Κ.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ε. ΔΗΜΗΤΡΗΣ