ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ

Προσκαλούμε τους καθηγητές του ΔΙΕΚ Αιγάλεω για το σύλλογο καθηγητών του εαρινού εξαμήνου 2019Α, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη  27/6/2019 στις 17:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων. Στη συνεδρίαση θα γίνει απολογισμός του εξαμήνου και θα συζητηθούν εκπαιδευτικά & λειτουργικά θέματα του ΔΙΕΚ. Ο Διευθυντής Δημήτρης Κυριακός  

View Post

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ERASMUS+ 2019 – ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ανακοινώθηκαν την Πέμπτη 6/6/2019 τα αποτελέσματα των αιτήσεων για τα προγράμματα κινητικότητας Erasmus+ KA1 του 2019-2020 Το ΔΙΕΚ Αιγάλεω είχε υποβάλει τις ακόλουθες προτάσεις: Operation: VET_WBL_Cosmos in Europe : Προϋπολογισμού 344.992€. Η Αίτηση του  ΔΙΕΚ Αιγάλεω για α) 80 σπουδαστές σε  5 ροές για 14 ημέρες για πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις σε Ευρωπαϊκές χώρες, β)12 σπουδαστές σε 3 ροές σπουδαστών …

View Post

Το ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ έγινε Member Institution της ORACLE ACADEMY

Το ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ έγινε Member Institution της ORACLE ACADEMY Είναι μεγάλη η τιμή για το ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ να γίνεται Member Institution της Oracle Academy, δίνοντας πρόσβαση σε σπουδαστές και καθηγητές Πληροφορικής του ΔΙΕΚ Αιγάλεω στο υλικό Πληροφορικής της Oracle Academy.  

View Post

Συμμετοχή ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ στο 1ος Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Physical Computing

Δελτίο Τύπου Το ΔΙΕΚ Αιγάλεω συμμετέχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό ανοικτών τεχνολογιών στην εκπαίδευση υπό την αιγίδα του Οργανισμού ανοικτών τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) με πολλές και αξιόλογες προτάσεις κατασκευών ρομποτικής. https://robotics.ellak.gr/ Οι τεχνικοί Αυτοματισμών συμμετέχουν με την ονομασία ομάδας “Autobot Team” και Link https://github.com/papadomarn/multitoolcnc https://robotics.ellak.gr/robotics_participant/diek-egaleo-multitool-cnc-machine-autobot-team/ Υπέυθυνος Καθηγητής : Μάριος Παπαδόπουλος Οι ΤΕΠΒ2 συμμετέχουν στον διαγωνισμό με το project “Smart Home” https://github.com/sugarsandra/tepa2 https://robotics.ellak.gr/robotics_participant/diek-egaleo-tep-v2-smart-home/ …

View Post

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2019Α

Χρονοδιάγραμμα διαδικασιών ολοκλήρωσης του εξαμήνου 2019Α: Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Φοίτησης: 14/6/2019 Τελικές Εξετάσεις 2019Α: 18/6/2019 – 25/6/2019. Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Επίδοσης: 26/06/2019 Επανεξετάσεις: 26/27/06/2019 Ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων Εξαμήνου 2019Α΄, ανάλογα με την ειδικότητα 2019A ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ – ΝΕΟ Καλή Επιτυχία!

View Post

Βράβευση του Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού

Βράβευση του Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού. Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, ο μαθητής μας Κατσούλης Ιωάννης της Δ’ Θερμουδραυλικών, Μηχ Πετρέλαιο και Φ.Α πήρε το 1ο βραβείο στο ετήσιο μαθητικό διαγωνισμό κατασκευής υδραυλικών δικτύων του τμήματος εκπαίδευσης του Ελληνικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης Χαλκού. Ο μαθητής μας κατασκεύασε άψογα σχολαστικά και μεθοδικά  τα δίκτυα του διαγωνισμού. Την βράβευση …

View Post

Επίσκεψη εργασίας εκπροσώπων Ευρωπαϊκών Εθνικών Σημείων Αναφοράς του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη Διασφάλιση Ποιότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (EQAVET)

Επίσκεψη εργασίας εκπροσώπων Ευρωπαϊκών Εθνικών Σημείων Αναφοράς του Ευρωπαϊκού Δικτύου για τη Διασφάλιση Ποιότητας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (EQAVET)  

View Post

Ερωτηματολόγιο Αποφοίτων Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγάλεω σχετικά με την επαγγελματική πορεία που έχουν ακολουθήσει μετά την αποφοίτηση τους. Σκοπός είναι η δημιουργία συλλόγου αποφοίτων (Alumni)

  Ερωτηματολόγιο Αποφοίτων Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγάλεω σχετικά με την επαγγελματική πορεία που έχουν ακολουθήσει μετά την αποφοίτηση τους. Σκοπός είναι η δημιουργία συλλόγου αποφοίτων (Alumni) Καλούνται όλοι οι απόφοιτοι του ΔΙΕΚ Αιγάλεω να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους , πατώντας εδώ , ώστε να δημιουργηθεί Σύλλογος Αποφοίτων ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ (Alumni)  

View Post